Flott borteseier til SUIL`s A-lag

Onsdag kveld spilte SUIL`s A-lag bortkamp mot Kolnes.
Etter at Kolnes ledet 1-0 til pause, snudde Skudenes kampen som til slutt endte med 2-3 seier til bortelaget fra sør-Karmøy.

Kolnes – Skudenes 2-3 (1-0)

Tilskuertall: Hvertfall to Skudnussbuar!
1-0
1-1 Kristoffer Jensen (straffe)
1-2 Ole Jørgen Ferkingstad (ass. Martin Mathiassen)
1-3 Martin Mathiassen (ass. Liam Flotve)
2-3
Det var ventet spenning til hvordan guttene skulle respondere på to kampar på 3 dager.
Første omgag er rotete og vi gir vekk ballen altfor enkelt. Noe som gir Kolnes 1-0 veldig lett. Kolnes har flere gode spillere, som til tider rundspille oss.
Spiss for anledningen Knut Terje Risdal har ett par gode muligheter uten at det blir mål.
Øyvind Reiersen holder oss inne i kampen og har ett par 100% sjanser han får avverget.
Ellers viser Sascha på venstre back en god figur. Gerhard og Christer (debutant) rydder bra unna i midtforsvaret, med lite hjelp fra resten av laget.
Guttene respondere bra i pausen og gir tydelig beskjed om at det er fullt mulig å få med seg noe hjem.
Kaptein Kristoffer Jensen tar ansvar og skaffer på egenhånd straffe, som han selv sikkert ekspedere i mål.
Etter dette overtar SUIL, særlig etter ett par justeringer.
1-2 komme etter ein innøvd frispark variant som ikkje e innøvd.
Martin får skuddet sitt blokkert i stolpen og Ole Jørgen får kriga inn 1-2.

Vi overtar mer og mer, men slipper Kolnes til på et par farligheter.
Ekstra deilig er det då Liam servere Martin på nydelig vis, og Martin som vise ro og på flott vis vender bort motstanderen før han klinke ballen i motsatt kryss

(Onkel Idar Mathiassen kunne ikkje gjort det bedre sjøl i sine glansdager).

Ett lite drypp like etter hvor Skudenes gir Kolnes 2-3, men SUIL ror kampen fint i land!!
Lang vei og gå fortsatt for guttene våre, men masse positivt å ta med oss videre fra dagens kamp.
Innstillingen som vises i andre omgang etter to tøffe kamper på så kort tid, står det respekt av!
Flere kunne blitt nevnt for sin prestasjon i dag, men velge å trekka frem 3 stk av ulik grunn.
Øyvind Reiersen står som en gigant i dag, har flere kvalitetsredninger og står sin beste kamp så lang i år!
Debutant Christer Steinsvik Størkersen, vise stor duellkraft, ro og pasningssikkerhet. Han har tidvis fullstendig kontroll på spissene til Kolnes.
Liam W. Flotve, lagets yngste mann, vise alt fra glitrende pasningsspill te solide taklingar og hardt arbeid. Han har vært veldig god i ny rolle som offensiv midtbane!
Neste kamp hjemme mot Halsnøy søndag 29.09 kl 15:00! Håper flest mulig har sjans til å komme se guttene fortsette poengfangsten!