Inviterer til komlemiddag på Fredtun

Her kommer en skikkelig GOD nyhet: neste torsdag invitere Snørteland og Fredtun til komlemiddag på Fredtun.
De som serverer denne gla `saken er komlekameratene  Reidar og Geir Sofus.
Komletorsdagen er et prøveprosjekt som skal vare i 7 torsdager – med start torsdag 19 oktober kl 12.00.


Komlelukt i havn

Skudenesbuen er vant med at det fra sent onsdag, og hele torsdagen, lukter deilig komle over hele havn.
Nå skal lukten av komle med  dott i også kjennes på Fredtun leirsted 7 torsdager fremover.
– Komlemiddagen kommer til å smake ekstra godt på Fretun. mener Geir Sofus.
– Her får du spise komle i nydelige omgivelser, i et varmt og koselig bygg.
Den flotte utsikten mot Bokn og karmsundet er “desserten” sier han videre.


Også nye generasjoner vil ha komle

Reidar Snørtland forteller at komla slettes ikke er gått av moten . Tvert imot.
– De siste årene har salget av komla gått jevnt og trutt oppover.
Det er Harald som lager komlene hos oss, og det er kjekt for oss i butikken at både unge voksne og gamle voksne kommer for å kjøpe komle med tilbehør, sier Reidar.
Han forteller vider at også de på Snørtland har fått med seg den nye given, og den store aktiviteten der nå er på Fredtun, og at det var lett å si ja til å være med på prøveprosjektet med torsdagkomle.


Bestille komle

De som vil ha komle på Fredtun må huske å bestille og betale middagen hos Snørteland senest dagen før – altså onsdagen.
Pris for komletallerken kr 175.- melk er inkludert.
Her er datoene for de neste komblemiddagene:  19.10, 26.10, 02.11,09.11, 16.11, 23.11 og 30.11.
Komletorsdag er et prøveprosjekt mellom Snørteland og Fredtun .

 

Til slutt en komlevits
– To komler satt oppe i eit tre, den eine datt ner, men det gjorde ingenting for dotten hette Falltin….

Komlekameratene… FOTO: Atle Sommerfeldt

 

 



Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...