Regler for informasjonskapsler for Skudenesnytt.no

SkudenesNytt bruker eller kan bruke informasjonskapsler på noen av funksjonene på siden.

Hva er informasjonskapsler

Som vanlig praksis med nesten alle profesjonelle nettsteder bruker denne siden informasjonskapsler, som er små filer som lastes ned til datamaskinen din, for å forbedre opplevelsen din. Denne siden beskriver hvilken informasjon de samler inn, hvordan vi bruker den og hvorfor vi noen ganger trenger å lagre disse informasjonskapslene. Vi vil også dele hvordan du kan forhindre at disse informasjonskapslene lagres, men dette kan nedgradere eller “bryte” visse elementer av funksjonaliteten til nettstedet.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler av en rekke årsaker som er beskrevet nedenfor. Dessverre er det i de fleste tilfeller ingen bransjestandardalternativer for å deaktivere informasjonskapsler uten å fullstendig deaktivere funksjonaliteten og funksjonene de legger til denne siden. Det anbefales at du legger igjen alle informasjonskapsler hvis du ikke er sikker på om du trenger dem eller ikke i tilfelle de brukes til å tilby en tjeneste du bruker.

Deaktivere informasjonskapsler

Du kan forhindre innstilling av informasjonskapsler ved å justere innstillingene i nettleseren din (se nettleserens hjelp for hvordan du gjør dette). Vær oppmerksom på at deaktivering av informasjonskapsler vil påvirke funksjonaliteten til denne og mange andre nettsteder du besøker. Deaktivering av informasjonskapsler vil vanligvis føre til at visse funksjoner og funksjoner på denne siden deaktiveres. Derfor anbefales det at du ikke deaktiverer informasjonskapsler.

Informasjonskapslene vi setter kan være til følgende formål

 • E-post nyhetsbrev relaterte informasjonskapsler

  Dette nettstedet tilbyr abonnementstjenester for nyhetsbrev eller e-post, og informasjonskapsler kan brukes for å huske om du allerede er registrert og om du skal vise visse varsler som kanskje bare er gyldige for brukere som abonnerer på/avmeldte.

 • Undersøkelsesrelaterte informasjonskapsler

  Fra tid til annen tilbyr vi brukerundersøkelser og spørreskjemaer for å gi deg interessant innsikt, nyttige verktøy, eller for å forstå brukerbasen vår mer nøyaktig. Disse undersøkelsene kan bruke informasjonskapsler for å huske hvem som allerede har deltatt i en undersøkelse eller for å gi deg nøyaktige resultater etter at du bytter side.

 • Skjemarelaterte informasjonskapsler

  Når du sender inn data til gjennom et skjema som de som finnes på kontaktsider eller kommentarskjemaer, kan informasjonskapsler settes for å huske brukerdetaljene dine for fremtidig korrespondanse.

 • Informasjonskapsler for nettstedpreferanser

  For å gi deg en god opplevelse på dette nettstedet tilbyr vi funksjonaliteten for å angi dine preferanser for hvordan dette nettstedet kjører når du bruker det. For å huske preferansene dine må vi sette informasjonskapsler slik at denne informasjonen kan kalles når du samhandler med en side som påvirkes av dine preferanser.

Tredjeparts informasjonskapsler

I noen spesielle tilfeller bruker vi også informasjonskapsler levert av pålitelige tredjeparter.
Den følgende delen beskriver hvilke tredjeparts informasjonskapsler du kan støte på gjennom dette nettstedet.

 • Dette nettstedet bruker Google Analytics, som er en av de mest utbredte og pålitelige analyseløsningene på nettet for å hjelpe oss å forstå hvordan du bruker nettstedet og måter vi kan forbedre opplevelsen din på.
  Disse informasjonskapslene kan spore ting som hvor lang tid du bruker på nettstedet og sidene du besøker, slik at vi kan fortsette å produsere engasjerende innhold.

  For mer informasjon om Google Analytics-informasjonskapsler, se den offisielle Google Analytics-siden.

 • Fra tid til annen tester vi nye funksjoner og gjør subtile endringer i måten siden leveres på.
  Når vi fortsatt tester nye funksjoner, kan disse informasjonskapslene brukes for å sikre at du får en konsistent opplevelse mens du er på siden, samtidig som vi sikrer at vi forstår hvilke optimaliseringer brukerne våre setter mest pris på.
 • Vi bruker også sosiale medier-knapper og/eller plugins på denne siden som lar deg koble til ditt sosiale nettverk på ulike måter.
  For at disse skal fungere følgende sosiale medier, inkludert; Facebook, Instagram, Twitter og YouTube, vil sette informasjonskapsler gjennom nettstedet vårt som kan brukes til å forbedre profilen din på nettstedet deres eller bidra til dataene de har for ulike formål som er beskrevet i deres respektive personvern. retningslinjer.

Mer informasjon

Forhåpentligvis har det oppklart ting for deg, og som tidligere nevnt hvis det er noe du ikke er sikker på om du trenger eller ikke, er det vanligvis tryggere å la informasjonskapsler være aktivert i tilfelle det samhandler med en av funksjonene du bruker på siden vår.

 

Men hvis du fortsatt leter etter mer informasjon, kan du kontakte oss via en av våre foretrukne kontaktmetoder: