Skolekorpset fikk gavesjekk på 20.000 kroner

Tirsdag ettermiddag overasket presidenten i Lions Club Skudeneshavn Svein Atle Søndeland sammen med visepresident Thomas Midbøe medlemmene i Skudenes skolekorps under dere øvelse.

Lions Club Skudeneshavn gav Skudenes skolekorps en gavesjekk på 20.000 kroner.

Da vi fikk en forespørsmål om å støtte skolekorpset var vi ikke vanskelige å be, sa Søndeland til barna i skolekorpset da han delte ut gavesjekken til Margareth Vea Jensen og Vibeke Sandhåland.
Dirigent Ståle Stendahl fortalte kort om hvordan skolekorpset ble lagt ned for mange år siden, og om hvordan Margareth og Vibeke tok opp igjen instrumentene for å blåse liv i skolekorpset.

 

FOTO: SkudenesNytt

Ingen 17.mai uten. Det kunne vi ikke risikere
Atle Søndeland skriver følgende i en epost til SkudenesNytt.
Skudeneshavn Skolekorps fremmer musikkglede til barn og unge i vårt lokalsamfunn, og er et veldig godt supplement til idretten og andre lag og foreninger.
Skolekorpset jobber aktivt for å rekruttere og utdanne en ny generasjon av korpsspillere, som allerede nå ser frem til 17.mai som er en av årets høydepunkter for deres medlemmer.

Gjennom musikken får de muligheten til å utvikle ferdigheter, bygge vennskap og oppleve mestring på en unik måte.

Å drifte et korps krever midler for å anskaffe instrumenter, noter og utstyr, samt å tilrettelegge for sosialt fellesskap. Egen dugnadsinnsats hjelper mye, men er ikke tilstrekkelig for å holde hjulene i gang.
Derfor er korpset avhengig av støtte fra lokalsamfunnet, og derfor ser vi i Lions Club Skudeneshavn at vi har anledning til å støtte dette gode arbeidet med en gavesjekk på 20.000,-.

Vi oppfordrer samtidig andre til å bidra der det er mulig, for vi i Lions Club Skudeneshavn kan ikke tenke oss en by eller 17.mai uten eget skolekorps som skaper musikkglede og fellesskap. Det MÅ vi ha.

 

FOTO: SkudenesNytt

 

 



Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...