Skudenes leverte årsbeste mot Vedavåg

Torsdag 15.september 2022 spilte SUIL`s A-Lag seriekamp i 5.div avd 4 mot Vedavågen.

Skudenes – Vedavågen 1-2 (1-0)
6. min 1-0 August Endresen
51. min 1-1 Bjarte Halvorsen
83. min 1-2 Jonas Ferkingstad

Kampen ble spilt i kuling og regnbyger. Skudenes spilte i 1. omgang i motvind.
Likevel scoret Skudenes allerede etter 6 minutter da August Endresen utnyttet bortelagets forsvar var i ubalanse.
Nøkkelspiller Alf Reidar Smelvær ble skadet om måtte byttes tidlig i første omgang. Mye av spillet var på Skudenes sin banehalvdel.
Skudenes var imidlertid farlige på kontringer.
Etter 23 minutter ble Daniel Grude utvist. Det kunne se ut til at det var en unødvendig utvisning.
Med spill 10 mot 11 i halvannen omgang, ble jobben stor og tung for hjemmelagets spillere.

I 2. omgang fikk Vedavåg et tidlig mål. Dermed 1-1. Skudenes var også i 2.omgang giftige på kontringene.
Etter 86 minutter fikk Vedavågs David Eide Kristoffersen advarsel for å takle Skudenes spiller som bakerste i forsvaret. Det skulle etter reglene vært utvisning.

Skudenes leverte årsbeste i kampen mot Vedavågen.
Resultatet kunne etter spill og sjanser lett vært hjemmeseier.

I Mestergull Melhus sin konkurranse fikk Per Einar Tjøstheim 3 poeng i tillegg til gavekort fra Skudenes & Aakra Sparebank. 2 poeng gikk til hardtarbeidende August Endresen og 1 poeng til den gode høyrebacken Edvard Nilsen.

Egentlig vanskelig å fremheve 3 spillere når hele laget sto frem med heroisk innsats.
Ser frem til neste kamp borte mot Rubbestadnes 22.september.