Skrevet av Arne Reiersen

7.september 2017
Seriekamp 5.div avd 4

Skudenes UIL – Nord 4-2 (1-2)

29 min: 1-0 Thomas Risdal
37 min: 1-1
41 min: 1-2
48 min: 2-2 Per Einar Tjøstheim
85 min: 3-2 Per Einar Tjøstheim
92 min: 4-2 August Endresen.

Da ble det seier til Skudenes UIL igjen. Det er etter hva jeg har hørt første seier på hjemmebane siden Leirvik ble slått 4-2 den 20. april.
La det være sagt med en gang; Seieren var fortjent. Nord hang bra med i 60 minutter. De siste 30 minuttene var Skudenes UIL førende.
Det begynte godt med ledelse etter snaue halvtimen. Thomas Risdal fikk ballen over Nord-streken. Noen minutter etter utlignet Nord. Etter 39 minutter fikk Skudenes UIL straffe, som ble satt utenfor. Så etter 41 minutter var kampen snudd i Nords favør etter nok et bortemål. Surt for hjemmelaget å oppleve den nedturen i en 4 minutters periode i slutten av 1.omgang.
2 omgang startet med overtak til hjemmelaget. Utligning til 2-2 kom på skudd i krysset fra Per Einar. Nydelig mål! Hjemmelaget overtok mer og mer av banespillet utover i 2.omgang. 3-2 5 minutter før slutt kom på heading av Per Einar. 4-2 kom ved innbytter August Endresen på overtid. Skudenes UIL har slitt med å score den siste tide. I dag kom 4 mål, 3 fra forsvarere. La oss håpe at målene kommer fremover.
Nå har Skudenes UIL 23 poeng. Dagens motstander Nord har 11 poeng og ligger sammen med Sauda under streken. Sauda har 6 poeng.
Dagens Skudenes spiller ble 2 -mål scorer Per Einar Tjøstheim. Han fikk gavekortet fra Skudenes & Aakra Sparebank.
Neste kamp spilles borte mot Stegaberg 15.september kl.18:00. Neste hjemmekamp er 21.september kl.19:00 mot Hemmingstad.