UniSea har signert kontrakt med stort dansk rederi

UniSea er glade for å kunngjøre signeringen av en omfattende bedriftsavtale med det danske selskapet Rohde Nielsen, som styrker deres partnerskap og utvider samarbeidet innenfor HSEQ (Helse, Sikkerhet, Miljø og Kvalitet) og Driftssuite.
Denne avtalen representerer en betydelig milepæl for begge selskapene ettersom de fortsetter å styrke sine bidrag til den maritime industrien.

‍Vi er henrykte over å utdype partnerskapet vårt med Rohde Nielsen og støtte deres pågående digitale transformasjon, sa Dan Andre Aarsvold, salgssjef i UniSea.
Våre programvareløsninger er svært konfigurerbare, designet for å møte de unike behovene til ulike maritime segmenter. Vi er sikre på at dette utvidede partnerskapet vil tilføre betydelig verdi til Rohde Nielsens daglige drift og sikkerhetsstyringsprosesser.


‍Om Rohde Nielsen

Rohde Nielsen er et anerkjent maritimt selskap anerkjent for sitt urokkelige engasjement for fortreffelighet og innovasjon.
Som ledende innen mudringssegmentet fortsetter Rohde Nielsen å sette standarder i den maritime sektoren, drive fremskritt og opprettholde fokus på kvalitet og effektivitet.
For mer informasjon, besøk rohde-nielsen.com

 

Dette skriver UniSea på sine nettsider tirsdag formiddag.

 

 



Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...