Anmeldelse: En flott hyllest til mor Gro (VIDEO)

Lørdag kveld hadde Christian Ottesen aka “Mr.Christian.83” to utsolgte forestillinger på Gamla Verkstedet i Skudeneshavn.
Allerede en halv time før showstart var lokalet fylt av forventningsfulle Skudenesbuer.
Christian som er forlovet med Cecilia Vik fra Skudeneshavn har tidligere sagt til SkudenesNytt at det var naturlig å ta med showet til den hvite empirebyen på Karmøy sørspiss.

Presis klokken 19 startet showet med stemmer på lydanlegget av Christian og mora Gro.
I sort dress og blankpussede sko entret Ottesen scenen hvor han startet å fortelle om at hans mor Gro som dessverre er gått bort hadde store planer for sammen å lage denne forestillingen.
En alvorstynget Christian fortalte åpent om foreldrenes alkoholmisbruk, skilsmisse, morens sykdommer og egen oppvekst.
Men mellom de seriøse og alvorlige temaene fikk publikum høre morsomme historier og se små filmsnutter av de siste årene Christian og moren Gro fikk sammen.

 

 

Det hele begynte egentlig tilbake i 2017 da Christian oppdaget at det å kunne lage små filmer fylt med humor å galskap var med at mor Gro fikk en lettere hverdag, at hun fikk et “fristed” fra en lang liste ulike sykdommer og plager.
At mora elsket oppmerksomheten, “Likes” og kommentarer filmene deres fikk på sosiale medier var medisin for henne.

Forestillingen “Blod – svette og mor mi” er en hyllest til mor, sa Christian til SkudenesNytt når vi kunne fortelle at han skulle komme til Skudeneshavn med showet sitt

Gjennom forestillingen ble publikum tatt med på denne reisens oppturer og nedturer med alt det innebar.
Hysteriske videoklipp, Facebookforelskelse med varsellamper, historier om deltakelse i TV-programmet “Charterfeber”, Gro`s planlegging av egen begravelse, da Christian fridde til Cecilia og til sist da Christian fant mor Gro død i stolen hjemme.

Dette var et en veldig fin forestilling hvor humor, galskap og alvor går hånd i hånd.

 

SkudenesNytt gir forestillingen terningkast:

 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=VrHO8uF0rdI[/embedyt]

 

 Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...