Midt mellom travle malere, murere og snekre møter SkudenesNytt den nye hotellsjefen og eieren av Torget Hotell som er under bygging i sentrum.
Therese Marie Nordtveit som prosjektleder og står bak hotellplanene presenterer Elisabeth Mjåseth som den nye hotellsjefen, og forteller at hun allerede på første intervju visste at dette var den rette personen til jobben.
Det var flere veldig godt kvalifiserte søkere, men den lokale tilknyttingen, evnen til å forstå Skudeneshavn og “Skudenesfølelsen”, i tillegg til smil og sjarmen var nok jeg vi falt for, sier Therese.
Jeg har ingen erfaring fra hotell eller restaurantdrift, men jeg har over 20 års erfaring med kundebehandling, salg og logistikk, sier Elisabeth for hun fortsetter.
Når denne muligheten kom til å prøve seg på noe nytt som kan være med å utvikle og bygge Skudeneshavn som en reiselivsdestinasjon så måtte jeg søke.
Hvordan design på rom, restaurant, kjøkken og alt annet skal være er det Therese sammen med huseier som står for.
Vi er veldig opptatt av at det skal være høy standard.
Når alle rommene er ferdig har i 15-16 rom, da inkludert to luksussuiter i toppetasjen med utsikt over havnebassenger, takterrasse og noe mer luksus enn de andre rommene.
Vi er allerede fullbooket til oppstarten, sier Nordtveit.
Skal ansette flere folk
Nordtveit forteller at de har ansatt noen og skal ansette flere i ulike stillinger ved hotellet.
Vi er veldig opptatt av det lokale, både mat, drikke og personell med lokalkunnskap.
Det vil være en god gjeng som skal jobbe her.
Flott restaurant med høy standard
Torget Hotell vil ha frokostservering hver dag til de som ønsker det, enten man kommer med bil, båt, hotellgjest eller er lokal å bare vil unne deg en skikkelig hotellfrokost med hva det innebærer.
Hotellsjefen forteller om planene de har for arrangementer som brylluper, selskaper og festivaler. At hotellet, restauranten og kjøkkenet her skal kunne brukes til mer enn de som bor på hotellet.
Restauranten vil ha frokost, lunsjmeny og À la carte-meny på ettermiddag / kveld.
Med fokus på lokale råvarer og samarbeid med lokale produsenter håper duoen å kunne levere bra mat og drikke.
Med store iver forteller Elisabeth at de har planer og mange ideer for driften.
Vi tenker vinsmaking og matkurs som noen av ideene. Kjøkkenet og restauranten er bygget slik at folk kan se hele tiden hva som gjøres på kjøkkenet.
Da kan vi ha kurs der deltakerne sitter ved en slags bardisk og ser inn på det kokkene gjør, forteller Therese.
Om alt går etter planen så skal vi være inne og klare til å åpne dørene 1.mai, avslutter Elisabeth.