Flere nye kontrakter for Solstad – samlet verdi på 800 millioner kroner

Solstad Offshore (Solstad) har torsdag ettermiddagen gleden av å kunngjøre kontraktspriser fra kunder i offshore energimarkedene med en samlet varighet på ca. 600 dager (inkludert mobilisering og demobilisering) og en bruttoverdi på ca. NOK 800 mill.

Kontraktstildelingene inkluderer følgende fartøy:
CSV «Normand Baltic» har blitt tildelt en minimum 70 dagers fast kontrakt for å gi kabelreparasjonsstøtte på et havvindprosjekt i Asia, med oppstart i 2Q 2024, i direkte fortsettelse av nåværende charter.
I tillegg har «Normand Baltic» sikret seg en ytterligere 150 dagers fast kontrakt, med oppstart i 1Q 2025, for «Walk to Work» og WROV-tjenester på et annet havvindprosjekt i Asia.

CSV “Normand Australis” har blitt tildelt en 90 dagers fast kontrakt for installasjonsstøtte på et havvindprosjekt i Asia, inkludert WROV og undersøkelsestjenester, med oppstart i 2Q24.

CSV «Normand Sentinel» har blitt tildelt en kontrakt på 190 dager for undervannskonstruksjonsarbeid i Vest-Afrika. Kontrakten inkluderer WROV og undersøkelsestjenester, oppstart er i 2Q24.

AHTS «Normand Prosper» har blitt tildelt kontrakt for et FPSO-installasjonsprosjekt i Vest-Afrika. Varigheten av dette prosjektet er estimert til rundt 60 dager med oppstart i 2Q24.

«Normand Australis», «Normand Baltic», «Normand Sentinel» og «Normand Prosper» eies av Solstad Maritime AS, hvor Solstad Offshore ASA i dag eier 31,6 %.

Dette skriver Solstad i en pressemelding torsdag ettermiddag.

 

 Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...