Flere nyheter fra Skudefestivalen er sluppet

Skudefestivalen 2024 nærmer seg og vi har litt nyheter til vårt kjære publikum skriver festivalleder Olav Torkelsen i en pressemelding!


Årets festivalåpner!
Karmøy har jo fått ny ordfører, og hvem er da mer naturlig å ønske velkommen til å åpne årets festival enn Leiv Arne Marhaug!


Årets festivalkunstner!
Videre meldes det at årets festivalkunstner nå er klar. Dette året har komitéen utnevnt en utflyttet, men ekte Skudenesdame.
Marit Elisebet Høines Totland er ei dame med mange jern i ilden og har sitt eget Galleri Nauthydlaren i Valen, Kvinherad.
Marit Elisebet har lang livserfaring som blandt annet lærer, ordfører, statssekretær og sykehusdirektør!
Etter at ryggen slo seg vrang for 15 år siden begynnte hun å male, og gjennom denne kunsten har hun utviklet sin egen stil!

Konsert med Torbjørn Økland Band!
I tillegg til alle de tidligere annonserte konsertene blir det på Gamla Verksted konsert med Torbjørn Økland band med Jan Ingvar Toft på fredagskvelden.
Torbjørn framfører musikk fra albumet “Alt det me va” og mer til.

Ærværdig skipsbesøk!
Vi er i år så heldige å få besøk av D/S Hestmanden fra 1911 som har overlevd konvoifart under begge verdenskrigene!
Hestmanden har åpent skip og gratis inngang der du kan oppleve spennende utstillinger om krigsseilerne i autentiske omgivelser, original trippel ekspansjons dampmaskin fra 1911 som fortsatt er i bruk i dag, den sterke kortfilmen «Marerittet», med mer.

PS: De har også med seg den fantastiske teaterproduksjonen «Det heldige skipet» av Kanon Produksjon.
Vi anbefaler alle å være tidlig ute med å kjøpe billetter til dette.


Hotellskip og Beatles Cruise!
Det er gledelig at vi dette året får gjensyn med MS Sandnes som kommer til festivalen med mulighet for å være cruise passasjer fra Stavanger.
Det Betales spiller på turen over fjorden.
Sandnes vil ligge i Skudeneshavn som hotell og restaurantskip og tilbyr overnatting i maritimt miljø!

Skudefestivalen 2024 blir avholdt 4. – 7. juli og billettsalget startet på Ticketco med Early bird billetter 1. mars og ordinært salg 1. april!

 

 Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...