Ida H er ute med sin femte singel

Lørdag lanserte Ida Høines mer ny musikk.
Denne gangen en låt som heter «Seven Seas» sammen med Jone Eikemo fra Kopervik.
Det er Ida selv som har skrevet sangen og hun forteller til SkudenesNytt at hun har jobbet lenge med sangen i studio. Sangen kommer til å bli tilgjengelig på alle strømmetjenester og jeg håper radiostasjoner gjerne vil spille den.

Ida som går under artistnavnet “Ida H” og er 17 år.
Hun bruker mesteparten av tiden sin på musikk og går første året på musikklinjen på Skeisvang Vgs.
Jeg har holdt lenge på med musikk og har både spilt mye alene og med andre. Musikken jeg liker best å lage er i Americana/Pop sjangeren. Noen artister som inspirerer meg er Taylor Swift, Joni Mitchell, Eva Cassidy og First Aid Kit.

 

Elsker å synge, spille og skrive låter
I løpet av flere år har Ida spilt rundt på Haugalandet og hun har etter hvert blitt et kjent navn.
Sommeren 2022 spilte hun som oppvarmingsartist for Hanne Sørvaag. Den blide Skudenesjenta har tidligere spilt på SILK-festivalen og andre lokale arrangementer.
Hun har også vært med flere ganger på UKM, som er en møteplass for kreative unge mennesker. UKM het tidligere Ungdommens Kultur Mønstring, men de har skiftet navn til Ung Kultur Møtes.
I 2022 deltok hun med den selvskrevne sangen «Breath of spring». Sangen tok “Ida H” helt til landsfestivalen, hvor hun fikk være en uke i Trondheim. Det var en fantastisk opplevelse, sier Høines.

Ida Høines beskriver seg som sanger og låtskriver, men forteller at hun også kan spille gitar, piano og ukulele.
Låtskriving er noe jeg elsker og det å få vise frem hva jeg har laget er noe helt fantastisk. For meg er låtskriving en måte å lage korte historier hvor andre kan kjenne seg igjen i. Dette er en måte jeg kan la fantasien min løpe vilt, sier Ida.

Den 5 utgivelsen på 2 år
«Seven Seas» er den femte sangen jeg gir ut i løpet av to år.
Denne låten skiller seg litt ut fra de tidligere sangene jeg har gitt ut, da tenker jeg mest på at dette er en sang med en mindre produksjon. Denne sangen har vært gjennom mange faser, men den jeg landet på er den beste, sier den ungen låtskriveren.

Håper dere vil ta dere tid til å lytte til musikken min, avslutter Ida.

 

Du kan høre den nyeste sangen på Spotify ved å trykke på linken under.
Hør låten på Spotify her.

 

 Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...