Kaja og Norge i finalen i J19-EM

Kaja Olsen fra Skudeneshavn og resten av J-19 landslaget vant 1-0 over Frankrike og er dermed i finalen av J19-EM.

Norge stilte i 4-3-3 formasjon.

Disse startet for Norge:
Panengstuen
Sørbo, Pettersen, Fink, Løvås
Dirdal, Brønstad, Jorde
Kyvåg, Tandberg, Birkelund

Benken: Långkås, Olsen, Brekken, Omarsdottir, Røn, Johansen, Skretting, Iversen og Luthcke

Etter at Frankrike styrte kampen innledningsvis så overtok de norske jentene mer og mer. De spilte mye bra fotball, men klare ikke å skape noen sjanser.
Frankrike skapte heller ingen sjanser og da endte kampen 0-0 til pause.
I pausen gjør Norge et bytte. Birkelund går ut og to måls scorer mot Sverige, Omarsdottir, kommer inn på topp.

Innledningsvis i andre omgang tar Frankrike initiativ. De kommer til 2 skudd på de første 5 minuttene.
Så våkner Norge og tar føringen av kampen igjen.

I det 52 minutt så går Norge opp i 1-0 ledelse.
Flott pasning fra midtstopper, Fink, til indreløper, Dirdal, som slår gjennom til kant, Tandberg.
Tandberg slår innlegg og sikter på spiss, Omarsdottir, som er på et flott løp. Innlegget treffer fransk stopper og går rett i mål.
Norge holder trykket oppe og kommer nesten til en ny sjanse.

I det 62 minutt så gjør Norge to bytter. Venstre back, Sørbo, og Kant, Tandberg, går ut, mens Johannesen og Røn kommer inn.
Frankrike setter inn en sluttspurt og tar mer og mer over kampen.

I det 82 minutt så har Frankrike en kjempe sjanse, der den norske keeperen, Panengstuen, gjør en fantastisk redning.
Frankrike fortsetter å holde trykket oppe, men de norske jentene får ryddet unna.

Dermed vinner de Norske jentene fullt fortjent 1-0.