Politiet utelukker ikke flere gjerningspersoner

Det nærmer seg 8 måneder siden 32 år gamle Espen Simonsen ble funnet død i sitt hjem i Skudeneshavn.
I ukene og månedene etter dødsfallet har politiet etterforsket dødsfallet som mistenksomt, og mulig drap.
I mars ble en mann i 30-åra siktet for grov kroppsskade med døden til følge og likskjending, og ble varetektsfengslet i fire uker.
Etter de fire ukene i varetekt ble siktede løslatt, men politiet har opprettholdt siktelsen mot mannen.

Kriminalteknikere og politi på stedet – FOTO: SkudenesNytt / Arkiv


Utelukker ikke flere gjerningspersoner

SkudenesNytt har med jevne mellomrom vært i kontakt med Hilde Urdal Fløysvik, seniorrådgiver i Sør-Vest Politidistrikt for oppdateringer og status i saken.

Torsdag skriver politiadvokat Kristin Aasberg Ueland følgende i en epost til SkudenesNytt.
“Politiet etterforsker saken bredt. Endelig obduksjonsrapport er kommet og dødsårsaken antas å skyldes medisinske årsaker. Politiet kan ikke gi ytterligere detaljer om hva som står i obduksjonsrapporten av hensyn til etterforskningen. Det er fremdeles uklarheter i det samlede hendelsesforløpet og politiet etterforsker om en straffbar handling kan ha vært medvirkende til dødsfallet.

Det foreligger fremdeles en siktelse, men jeg kan av hensynet til etterforskningen ikke utdype hva som ligger i mistankegrunnlaget.

Politiet jobber ut fra flere hypoteser, herunder at det kan være en annen gjerningsperson enn mannen som er siktet i saken, eller at det kan være flere gjerningspersoner. Den videre etterforskningen vil søke å avdekke hva som har skjedd og hvem som har gjort det.”

 

Kriminalteknikere på stedet – FOTO: SkudenesNytt / Arkiv

 

 Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...