Postgirobygget, Carina Dahl og Det Betales er klare for Skudefestivalen

Skudefestivalen 2024 nærmer seg og vi gleder oss både til gjensyn med tidligere artister og til å stifte nye bekjentskaper til sommerens festival melder leder av Skudefestivalen, Olav Torkelsen i en pressemelding!
Det meste av underholdningen allerede er godt på plass og mer vil komme til etter hvert!

Vi får besøk av fantastiske artister som Postgirobygget, Carina Dahl, Rossman, Darling West, Det Betales, Rolling Clones, Kling & De, Good Foot og Slogmåkane for å nevne noen.

Festivalen starter torsdag 4. juli når tre fantastiske band spiller opp med sitt Tribute Show i Skudenes Aakra Sparebank Arena på kvelden.

Glory Days spiller en hyllest til The Boss, Bruce Springsteen. Her får publikum bli med på en musikalsk reise, alt i fra de største sangene og noen dryss av skulte skatter ifra Bruce sin katalog. Glory Days medlemmene er veletablerte musikere i fra Haugalandet og består av: Vidar Stueland, Jostein Bergfjord og Jan Inge Kvilhaugsvik.

Det Betales. Her får vi et gledelig gjensyn med tribute bandet fra Drammen som har spilt over 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og de har blitt utropt av The Beatles manager Alan Williams til «The best Beatles tribute band in the world».
Bandet kan alt av The Beatles men spiller også andre kjente låter der det passer seg.
Her kan vi glede oss til det beste av The Beatles, slik som Twist & Shout, She Loves You, A Ticket To Ride, Help, A Hard Days Night, Yesterday, Penny Lane, Hey Jude og mange andre låter som inviterer til allsang.

 

Det Betales – Skudefestivalen 2018 – FOTO: SkudenesNytt


The Rolling Clones
-dette er Norges lengstlevende ”tribute band” til The Rolling Clones, startet i februar 1982 av Mads Eriksen og Bård Ose. Bandet er etter publikums mening bedre enn originalene. The Rolling Stones har fått kritikk for billettprisene til konsertene i London og USA. Vi kan garantere at billettprisen på Skudefestivalen er langt lavere, og at publikum vil få full valuta for hver eneste krone.

På Skudenes Gamla Verksted blir det «mot midnatt» konsert med Darling West.
De som har sett bandet før vet at man kan forvente seg musikalitet fra øverste hylle, som man blant annet så da de åpnet Øyafestivalen i 2023.
De som er på førstereis inn i Darling West sin verden, kan se fram til gitarfinesser, strøkne vokalharmonier og feelgood-stemning.
Vestkystpop, cosmic folk, americana, kall det hva du vil – det er til og med innslag av ørkenblues – Darling West handler om musikkglede og formidlingsevne, humor og sårbarhet, og de inviterer deg herved inn i sitt univers. Darling West gav i 2023 ut sitt femte studioalbum – Cosmos.

 

Fredag 5. juli starter med konsert i Falnes kirke med «Swing Actually» og Britt-Synnøve Johansen & Randi Tytingvåg.
Disse damene har vært på Skudefestivalen med kirkekonsert tidligere og vi garanterer en fin musikkopplevelse!

I Skudenes Aakra Sparebank Arena har vi nok en gruppe som vårt publikum har etterspurt gjensyn med!
Vi storgleder oss til å få med selveste Postgirobygget! Bandet med Arne Hurlen i front har klart å holde seg i det øverste sjiktet i norsk musikk gjennom to tiår og bandet spiller fortsatt for fulle hus.

Som oppvarmingsband har vi Karmøy bandet Kling & De.
Bandet med Roy Kling i front har etter oppstarten i 2021 tatt publikum med storm! Hvem har ikke sunget til hitlåten: «Fy faen så deiligt»?

 

Lørdag 6.juli! Ingen lørdag ettermiddag i Skudefestivalen uten Slogmåkane som sammen med Good Foot kommer til å fylle Skudenes Aakra Sparebank Arena hvor stemningen kommer til å høres i kilometer’s omkrets!
Slogmåkane trenger ingen introduksjon. Good Foot er party bandet som tar stemningen fra bra til fengende fantastisk!
Good Foot har spesialisert seg på de beste og mest kjente rockelåtene fra 80 tallet, gjennom konserten får vi høre hitlåter fra Bon Jovi – AC/DC – Def Leppard – Van Halen – Whitesnake – Bryan Adams – Queen – DIO – TNT.
Bandet presenterer altså de beste rocke-hitene fra 80 tallet, og sammen med et sceneshow der både band og publikum oppfører seg som på en ”hjemme alene fest” , vi garanter at dette kommer til og bli et skikkelig rock’n’roll sirkus.

Kveldskonserten i Skudenes Aakra Sparebank Arena blir en festaften med to forskjellige artister! Rossman er artisten som den litt rare tanten din elsker, men som også din lillebror har plakater av på veggene.
Med en blanding av viser, rock og americana skriver han seg inn i hjertet til de fleste.
Karmøyartisten med base i Oslo spiller solo-, duo- eller triokonserter, men for oss som han lover skal få kjenne rockehjertet pumpe i 666 km/t så tar han med hele sitt knallsterke rockeorkester for å levere en konsertopplevelse vi skal huske i lang tid fremover.


Carina Dahl-
Norges dronning av festmusikk har utmerket seg med sine humoristiske dansbare låter – og som eneste kvinne i denne sjangeren.
I tillegg til å være en av Norges mest synlige artister på b.la TV programmer som Kompani Lauritzen, så lå låta ”Best på fest” lå 10 uker på topp 10 lista i Norge, og er fortsatt en av de mest streamede låtene i landet, sammen med flere av hennes andre låter.
Nylig ble Carina Spellemanns-nominert som eneste kvinne under sjangeren festmusikk for å ha utmerket seg enormt i denne sjangeren de siste årene.
Hun tok også en solid 3.plass i jubileumssesongen av Stjernekamp og viste seg å være en av de mest allsidige artistene med stor troverdighet innen ulike sjangere. Carina leverer et dynamisk show med fullt band, så her blir det både trøkk og litt sårbarhet – og en energi som er til å ta og føle på

 

Vi fortsetter å satse på barn og Ungdom og også i år blir det full fest på Palme Olena. Her jobbes det med masse spennende på programmet.

 

Skudefestivalen 2024 blir avholdt 4. – 7. juli og billettsalget starter på Ticketco med Early bird billetter 1. mars og ordinært salg 1. april!

 

Dette skriver Skudefestivalen i en pressemelding fredag morgen.

 

 



Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...