Startet kampen med ett minutt stillhet

Torsdag 29.september 2022 spilte SUIL`s A-lag seriekamp i 5.div avd 4 mot Haugar.

Skudenes UIL – Haugar 1-5 (1-2)
8 min 0-1 Alan Jan Urban
19 min 0-2 Mathias Johnsen
43 min 1-2 Harald Haugeberg Schnell
78 min 1-3 Mathias Johnsen
80 min 1-4 Alan Jan Urban
83 min 1-5 Anel Hopovac

Nok en god kamp på hjemmebane av Skudenes. I en svært jevn kamp, var Haugar best på å utnytte målsjansene.
Spesielt var 5 minutter på slutten av 2. omgang skjebnesvangre.
Hele tre mål innsluppet i de minuttene bidro til det som etter spill og sjanser ble en flatterende 1-5 seier for bortelaget.

Skudenes spillerne viste i denne kampen også at laget er bedre enn tabellen viser. Kristoffer Jensen var hjemmelagets beste.
Han fikk gavekort fra Skudenes & Aakra Sparebank og 3 poeng i Mestergull Melhus konkurranse om klokke etter sesongen. 2 poeng fikk Per Terje Lyng og ett poeng til keeper Henrik Anglevik.

Før kampen ble Æresmedlem Hans Olai Håkonsen sitt minne hedret med ett minutt stillhet.
Skudenes-spillerne markerte Hans Olavs minne ved å spille kampen med sørgebind.
En av spillerne på Skudenes beskriver Håkonsen slik: Han var en legende uten like, rettferdigheten selv. En grunnpilar på moralen til SUIL som er likhet for alle.

Neste kamp spilles borte mot Avaldsnes 6.oktober.
Gratulerer til Torvastad med opprykk til 4.divisjon etter 8-0 seier mot Vedavågen.