SUIL “knuste” Avaldsnes med en solid seier

Tirsdag kveld tok Skudenes sitt A-lag i mot Avaldsnes 2 hjemme på Skudenes Idrettspark,
Med en god gjeng på tribunen og rundt banen lå sommerbyen badet i sol og 20 grader. Skudeneshavn viste seg fra sin beste side.

Hjemmelaget gikk  rett i strupen på gjestene og viste hvem som er sjefene på denne hjemmebanen.
Etter 2 forsøk satte Bjørn Harald Granerud det første målet etter 20 min.
Bare 5 minutter senere ville Harald Schnell sette sitt navn på scoringslista.
Knappe 3 minutter senere glipper det for hjemmelaget og Avaldsnes setter sitt inn første mål for kvelden.
Det ble bare med det ene målet for gjestene fra nord.
Resten av første omgang var det Skudenes som styrte kampen, med flotte kombinasjoner og flere gode angrep.
Etter drøy 30 minutter spill så finner igjen Harald Schnell nettmaskene bak Avaldsnes`målvakt.
Videre i første omgang forstsatt Skudeneslaget å presse på fremover.
Fire minutter før hvilen setter Bjørn Harald Granerud sitt andre mål for kvelden.
Dani Stien Sandslett ville også på scoringstabellen til trener Ander Olsen og scorer sitt første A-lags mål for sesongen med ett minutt igjen å spille før pausen.
Lagene går til garderoben med stillingen 5-1 til hjemmelaget.

Andre omgang starter noe labert fra hjemmelaget.
Mye rot mellom forsvarsspillerene fører til at Aleksander Hansen lurer egen keeper.
Hansen og er uheldig å putter ballen i målet bak egen keeper. Sesongens første selvmål er et faktum.
De neste 15 minuttene er det et litt uryddig hjemmelag som prøver å skape noe fremover, men det gir dermed Avaldsnes for mye rom til å trille ball.
Bortelaget prøver å utnytte situasjonen med å sette opp presset sitt for å utnytter hjemmelagets feil.
Skudenes mer kontroll igjen utover omgangen, men de kommer ikke helt tilbake opp på nivået fra første omgang.

Dette er uansett nok til å hindre Avaldsnes i å pynte på resultatet og stillingen blir tilslutt 5-2.

En fornøyd trener
En fornøyd trener Ander Olsen sier i en kommentar etter kampen at dette var en kanon start på sommerferien!
Vi starter første omgang med et bra press og stålkontroll på omgangen.
Guttene følger kampplanen slik vi avtalte på forhånd, og det gir ikke Avaldsnes muligheten til å etablere seg på vår hjemmebane. Jeg synes gjengen gjør en kjempejobb. De kjemper med hjerte for drakten!
Her i Skudenes er det vi som skal være best!
Vi har fortsatt mye å jobbe med, spesielt utover i andre omgang. Da faller nivået betraktelig og vi gir Avaldsnes noen kjempemuligheter.
Heldigvis klarer vi finne tilbake fokus slik at vi fullfører omgangen.
Alle på laget er heldigvis veldig motiverte for å jobbe på videre i sommer slik at vi fortsette det gode spillet vi har hatt de siste kampene også etter ferien.

Håper folk som ser på og følger oss gleder seg like mye til høsten så vi gjør!