Surt 2-1 tap i finalen for Kaja og J-19 landslaget i EM

Kaja Olsen og resten av J-19 landslaget gikk på et surt 2-1 tap for Spania i EM-finalen.

Norge stilte i 4-3-3 formasjon.

Disse startet for Norge: Panengstuen, Sørbo, Pettersen, Fink, Løvås, Dirdal, Brønstad, Jorde, Kyvåg, Omarsdottir, Tandberg
Benken: Långkås, Olsen, Brekken, Birkelund, Røn, Johansen, Skretting, Iversen og Luthcke

Etter at Spania styrte kampen innledningsvis så var det Norge som var mest effektive.
Allerede etter 5 minutter så gikk Norge opp i 1-0 ledelse, etter at venstre ving,
Kyvåg, vant og tok med seg ballen, før hun slo flott inn til Omarsdottir som satt ballen enkelt i mål.

Spania fortsetter spill dominansen og spiller Norge lave, men Norge ligger veldig kompakte og slipper ikke Spania inn i mellomrommet.
Spania kommer heller ikke til noen farlige avslutninger som keeper, Panengstuen, ikke har kontroll på.

Utover i omgangen så kommer Norge mer og mer inn i kampen, men litt ut av det blå så utligner Spania til 1-1 i det 37 min.
Etter et utspark fra keeper, Panengstuen, så vinner Spania duellen, header ballen i bakrom og stopper, Fink, klarer ikke å avverge scoring.

Spania holder trykket oppe og scorer på en corner i det 43 min, men heldigvis for Norges del så annulleres målet grunnet en spansk spiller som sto i offside og dekket litt sikt for keeper, Panengstuen.
Dermed er stillingen 1-1 til Pause.

Spania fortsetter spill dominansen i andre omgang og i det 52 min så får de et frispark fra 25 meter.
Skuddet suser rett i tverrliggeren. Norge gjør to bytter i det 58 min.
Ut høyreving, Tandberg, og venstre back, Sørbo, inn kom Birkelund og Johansen.

Til tross for spill dominansen til Spania så er Norge farlige på kontringer.
I det 68 min så får Norge en enorm sjanse med venstre ving, Thea Kyvåg.
Kyvågs avslutning fra en meter går rett utenfor målet.

Norge gjør bytte i 80 min. Indreløper, Dirdal, går ut, mens stopper, Luthche kommer inn.
Norge endrer formasjon til 5-4-1.
I det 86 min så gjør Norge nytt bytte. Spiss,  Omarsdottir, går ut, mens Røn kommer inn på topp.

Etter 90 spilte minutt så er det 1-1, dommeren legger til 4 min.
3 min på overtid så går Spania opp i ledelsen 2-1.

Dermed  ble det sølv for J-19 landslaget i EM.