Nok en stor internasjonal kontrakt for UniSea

Vi er glade for å kunngjøre at Argeo har valgt UniSea som deres foretrukne leverandør for HSEQ-administrasjonsprogramvareløsninger!
Argeo, en ledende leverandør av geofysiske, geotekniske og miljøundersøkelsestjenester, har valgt et utvalg UniSea HSEQ-moduler for å forbedre deres operasjonelle effektivitet og samsvar.
Argeos beslutning om å integrere UniSeas HSEQ-moduler gjenspeiler deres forpliktelse til å opprettholde de høyeste standardene i deres operasjoner.
Disse modulene vil gi Argeo omfattende verktøy for å administrere sikkerhetsrapportering, risikovurderinger, hendelsessporing og samsvarsdokumentasjon, for å sikre et tryggere og mer effektivt arbeidsmiljø.

Joost Bakker, Vice President Operations i Argeo, delte sine tanker om dette partnerskapet:
– Vi er glade for å samarbeide med UniSea og integrere deres HSEQ-moduler i vår virksomhet. Etter å ha vurdert flere alternativer, fant vi at UniSeas løsning var den mest omfattende og brukervennlige.
Deres brede utvalg av moduler og ekspertise innen den maritime industrien gjorde dem til det beste valget for oss. Vi er sikre på at dette samarbeidet vil forbedre våre evner og støtte vårt oppdrag om å innovere havundersøkelses- og inspeksjonsindustrien.

Kurt Roar Vilhelmsen, administrerende direktør i UniSea, kommenterte også det nye partnerskapet:

– Vi er henrykte over å ønske Argeo velkommen til UniSea-familien. Våre HSEQ-moduler er designet for å gi robust støtte til selskaper dedikert til sikkerhet og kvalitet. Vi ser frem til å støtte Argeo i å nå deres operasjonelle mål og opprettholde deres bransjeledende standarder.
Dette partnerskapet forsterker vår forpliktelse til å levere omfattende, brukervennlige programvareløsninger skreddersydd for den maritime industrien.

Les mer om vårt samarbeid og hvordan UniSeas programvare vil støtte Argeos oppdrag om å transformere havundersøkelses- og inspeksjonsindustrien: https://www.unisea.no/post/argeo

Det var UniSea selv som kunngjorde nyheten på sin Facebookside tidlig søndag morgen.

 

 



Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...