Full restaurant hver dag – måtte ansette flere

Siden åpningen i slutten av april har det vært travle dager for kjøkkensjef Stian Kvilhaug og gjengen på Havn hotell og restaurant.
Når SkudenesNytt tok turen innom søndag ettermiddag var det et roligere øyeblikk etter lunsjserveringen før bordene igjen skulle fylles med middagsgjester.

Den siste tiden har vi hatt over 50 forhåndsbestilte gjester hver dag i tillegg til alle de som bare kommer innom for en matbit.
En fornøyd kjøkkensjef forteller at de flere ganger etter åpningen i vår har måttet ansette flere medarbeidere for å kunne lage- og servere det økende antall gjester.
Det er mest tilreisende turister akkurat nå, men jeg håper det blir flere lokale gjester som kommer utover sensommeren og høsten, sier Stian.
For oss er det viktig å ha høy kvalitet på det vi serverer.
Derfor har vi lokale leverandører av både kjøtt, fisk og drikkevarer.
Vi får daglig levering av fersk fisk og sjømat, forklarer kjøkkensjefen før han trekker frem kveite og blåskjellsuppe som deres spesialiteter.

 

Signaturrett kveite – FOTO: SkudenesNytt

 

Solide eiere bak
Det er selskapet Level Mathuset sammen med Solstad og Brødrene Olsen som står bak restauranten og hotellet.
Kjøkkensjefen er ikke så veldig bekymret for at besøkstallene skal gå ned grunnet renteøkning og høyere utgifter for folk flest.
Vi ønsker å være en restaurant for alle, enten man vil ha en enkel lunsj med en venninne, ta med familien ut på søndagsmiddag eller for bedrifter som ønsker å sammenkomst for de ansatte med fotball på storskjerm, et godt måltid og noe godt i glasset.

 

Kokk Mark (t.v) og lærling Michael lager mat. – FOTO: SkudenesNytt

 

Åpent 6 dager i uken
Kvilhaug sier de har bar med alle rettigheter og at de har produkter fra flere lokale produsenter.
Han forteller også at de har dyktige bartendere som kan finne en god vin tilpasset maten du bestiller. Vi har for eksempel vin som man ikke finner på Vinmonopolet.
Restauranten og kjøkkenet har åpent fra klokken 12 til 22 seks dager i uken.
Baren har åpent litt ett lengre, men dette er ikke en pub presiserer Stian.

 

Cæsarsalat – FOTO: SkudenesNytt

 

Fullt belegg på hotellet
Rommene på hotellet er også veldig populære og det er få ledige overnattinger fremover.
Vi har lokale overnattingsgjester som bare ønsker seg en liten avkobling, utenlandske turister og bedrifter som booker rom.

Biff – FOTO: SkudenesNytt

 

 



Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...