G14 guttene i scorings humør. Slo KIL hele 7-1

Med hjemmebanefordel, og nesten 50 skuelystne på sidelinjene, storspilte G14, og slo Kopervik IL (2) med hele 7-1.  SUIL guttene leverte en forrykende første omgang, og ledet hele 6-1 til pause.

Kampen var kun 2 minutter gammel da høyreback Jonathan Mjåseth gikk solo.
Han fikk ballen på egen banehalvdel,og ga bånn gass. På veg mot mål rundet han 2/3 KIL spillere,
og avsluttet med noe som må kalles et sleivskudd,men som en forfjamset KIL keeper slapp inn i nettet. 1- 0 og  “kampuret ” viste kun 2 minutter spilt.

SUIL guttene imponerte med godt samspill, og rett på mål innstilling i første omgang.
Det gikk faktisk 25 minutter før KIL guttene hadde sitt første skudd på mål.
G14 guttene var i scorings humør,og slik kom målene:
1-0 etter 2 minutter  Jonathan Mjåseth.
2- 0 etter 8 minutter Bjørnar Bringaker
3-0 etter 15 minutter Bjørnar Bringaker
4-0 etter 18 minutter. Straffemål.
Keeper Georg Grindhaug scoret sikkert fra straffemerket.
4-1 etter 29 minutter. KIL reduserte ved Lukas Strømsnes Dahle.
5-1 etter 30 minutter. Sander Andre Fagerland Grønnestad var målscorer.
6-1 etter 34 minutter. Darin Sirwan Hassan scoret omgangens siste mål.

Andre omgang
Starten på andre omgang var jevnspilt. KIL yppet seg, og var farlig frempå flere ganger, men en god SUIL keeper Andre Grovmo hadde flere flotte redninger. Utover i omgangen  overtok SUIL initiativet igjen.
Et kvarter ut i omgangen scoret Bjørnar Bringaker sitt tredje mål.
Hat-trick fra Bjørnar, og med det vant han kampballen…( eller gjorde han det? Uansett – god prestasjon av Bjørnar)
Mot slutten av omgangen hadde SUIL guttene (minst) 8 store sjanser – men ballen ville bare ikke inn i mål…
Dermed endte kampen med 7-1 seier til SUIL . God underholdning for oss som så på.

Og dommer var…

Helt på tampen tar vi med at kampens gode og myndige dommer var Svein Harald Vikra Haugen fra Skudenes UIL.
Han delte ut to gule kort til SUIL spillere.
Til Jonathan Mjåseth og til keeper Andre Gromov.