Skudefestivalen presenterer Fremtidens Stjerner!

Skudefestivalen feirer 30 års jubileum, og vi ønsker bidra til å løfte frem en gjeng med lokale stjerner under årets jubileumsfestival første helgen i juli melder leder av Skudefestivalen, Olav Torkelsen i en pressemelding!

Tradisjonen tro vil det bli gratis konsert fra Gasco Arena på torget lørdagen kl 18:00. Dette året vil vi overlate scenen til de fire lokale talentene:

  • Jone Eikemo
  • Celine Lyng
  • Jeanett Elise Naley
  • Mari Liknes

Presentasjon og intervju av talentene blir ved Egil Houeland.


Jone Eikemo
driver med mye forskjellig, men for det meste musikk. Bor i Kopervik, er 18 år og er ferdig med 2 året på Kopervik videregående denne sommeren.
Han har en ganske så allsidig musikksmak, men liker gode gamle klassikere best. Spiller både piano, gitar og synger i tillegg.
Jone har vært med på UKM (ungdommens kulturmønstring) flere ganger og i 2022 gikk han  videre til fylkesmønstring sammen med sitt band Harwood.
Sammen med Ida H  har Jone promotert UKM på alle ungdomsskolene i Karmøy med en opptreden og et lite foredrag.
Nå nylig har Jone deltatt med den lokale artisten Ida H på hennes nye single «Seaven Seas» som ligger ute på Spotify. Han gleder seg til å vise seg frem på utescenen i Skudeneshavn.

 

Celine Lyng er fra Skudeneshavn og fyller 26 år på konsertdagen. Etter å ha gått på musikklinja ved Skeisvang VGS flyttet Celine som 19-åring til Liverpool hvor hun studerte “songwriting and performance” ved LIPA (Sir Paul McCartney’s skole).
Her utviklet Celine seg som sanger og interessen for låtskriving vokste veldig.
Hun bodde der i fire år og flyttet deretter til Norge, og nå bor Celine i Kristiansand og tar en master i låtskriving.
Celine har gitt ut 4 låter som alle har kommet på topp 40-listene til Radio 102 hvorav 2 nådde førsteplass.
Drømmen er å få leve av musikk, om det ender opp med å være artist, skrive for andre eller å undervise musikk, så er hun veldig fornøyd.
På scenen har Celine med seg Solveig Nyhus på trommer, Kristoffer Hjelmaas Sivertsen på gitar og Sigurd Heide Aadland på bass.

Les også:   Sildakongen lever det gode liv i Skudeneshavn

 

Jeanett Elise Naley er 20 år og bor i Tysvær, men kommer opprinnelig fra Skudeneshavn hvor hun bodde til hun var 8 år. Jeanett har tatt frisør utdanning, og jobber med det men har alltid hatt musikken med seg i livet sitt.
Til høsten skal Jeanett til Bergen for å studere  lyd og musikkproduksjon på Noroff.
Hun har stor interesse for musikk og skriver nå sine egne låter og jobber med å få ut en Ep. Jeanett er deltaker i The Voice våren 2023 og gjør en veldig god figur her.
Drømmen til Jeanett har lenge vært å stå på scenen og leve av musikken, og nå er det ikke lenger en drøm – det er blitt et mål å jobbe seg mot en karriere som artist.

 

Mari Liknes er 17 år, kommer fra Åkra og går musikklinjen på Skeisvang videregående skole.
Mari’s store interesse er musikk, og i 2020 vant hun Musikk-kappløpet på Haugalandet og dette gav mersmak og inspirasjon til å skrive egne låter.
Liknes har allerede i sitt unge liv rukket å gi ut 4 singler på ABC tunes som spilles på P3 Urørt.
Ifremtiden ser hun for seg å drive med musikk på heltid, enten på scenen eller noe annet.
Når vi møter Mari på scenen i festivalen, har hun med seg Idar Stol Larsen på trommer, Kasper H. Eliassen på gitar, og Sondre Fossum på bass.

Vi fortsetter å satse på barn og Ungdom og også i år blir det full fest på Palme Olena. Her jobbes det med masse spennende på programmet.

Skudefestivalen 2023 blir avholdt 29.juni – 2. juli og billettsalget startet på Ticketco med Early bird billetter 1. mars og ordinært salg  1. april!

 

 

Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du bruken av informasjonskapsler.  Les mer