Skudefestivalen presenterer Fremtidens Stjerner!

Skudefestivalen feirer 30 års jubileum, og vi ønsker bidra til å løfte frem en gjeng med lokale stjerner under årets jubileumsfestival første helgen i juli melder leder av Skudefestivalen, Olav Torkelsen i en pressemelding!

Tradisjonen tro vil det bli gratis konsert fra Gasco Arena på torget lørdagen kl 18:00. Dette året vil vi overlate scenen til de fire lokale talentene:

  • Jone Eikemo
  • Celine Lyng
  • Jeanett Elise Naley
  • Mari Liknes

Presentasjon og intervju av talentene blir ved Egil Houeland.


Jone Eikemo
driver med mye forskjellig, men for det meste musikk. Bor i Kopervik, er 18 år og er ferdig med 2 året på Kopervik videregående denne sommeren.
Han har en ganske så allsidig musikksmak, men liker gode gamle klassikere best. Spiller både piano, gitar og synger i tillegg.
Jone har vært med på UKM (ungdommens kulturmønstring) flere ganger og i 2022 gikk han  videre til fylkesmønstring sammen med sitt band Harwood.
Sammen med Ida H  har Jone promotert UKM på alle ungdomsskolene i Karmøy med en opptreden og et lite foredrag.
Nå nylig har Jone deltatt med den lokale artisten Ida H på hennes nye single «Seaven Seas» som ligger ute på Spotify. Han gleder seg til å vise seg frem på utescenen i Skudeneshavn.

 

Celine Lyng er fra Skudeneshavn og fyller 26 år på konsertdagen. Etter å ha gått på musikklinja ved Skeisvang VGS flyttet Celine som 19-åring til Liverpool hvor hun studerte “songwriting and performance” ved LIPA (Sir Paul McCartney’s skole).
Her utviklet Celine seg som sanger og interessen for låtskriving vokste veldig.
Hun bodde der i fire år og flyttet deretter til Norge, og nå bor Celine i Kristiansand og tar en master i låtskriving.
Celine har gitt ut 4 låter som alle har kommet på topp 40-listene til Radio 102 hvorav 2 nådde førsteplass.
Drømmen er å få leve av musikk, om det ender opp med å være artist, skrive for andre eller å undervise musikk, så er hun veldig fornøyd.
På scenen har Celine med seg Solveig Nyhus på trommer, Kristoffer Hjelmaas Sivertsen på gitar og Sigurd Heide Aadland på bass.

 

Jeanett Elise Naley er 20 år og bor i Tysvær, men kommer opprinnelig fra Skudeneshavn hvor hun bodde til hun var 8 år. Jeanett har tatt frisør utdanning, og jobber med det men har alltid hatt musikken med seg i livet sitt.
Til høsten skal Jeanett til Bergen for å studere  lyd og musikkproduksjon på Noroff.
Hun har stor interesse for musikk og skriver nå sine egne låter og jobber med å få ut en Ep. Jeanett er deltaker i The Voice våren 2023 og gjør en veldig god figur her.
Drømmen til Jeanett har lenge vært å stå på scenen og leve av musikken, og nå er det ikke lenger en drøm – det er blitt et mål å jobbe seg mot en karriere som artist.

 

Mari Liknes er 17 år, kommer fra Åkra og går musikklinjen på Skeisvang videregående skole.
Mari’s store interesse er musikk, og i 2020 vant hun Musikk-kappløpet på Haugalandet og dette gav mersmak og inspirasjon til å skrive egne låter.
Liknes har allerede i sitt unge liv rukket å gi ut 4 singler på ABC tunes som spilles på P3 Urørt.
Ifremtiden ser hun for seg å drive med musikk på heltid, enten på scenen eller noe annet.
Når vi møter Mari på scenen i festivalen, har hun med seg Idar Stol Larsen på trommer, Kasper H. Eliassen på gitar, og Sondre Fossum på bass.

Vi fortsetter å satse på barn og Ungdom og også i år blir det full fest på Palme Olena. Her jobbes det med masse spennende på programmet.

Skudefestivalen 2023 blir avholdt 29.juni – 2. juli og billettsalget startet på Ticketco med Early bird billetter 1. mars og ordinært salg  1. april!

 

 Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...