Skudenesbu valgt som ny leder i Rogaland FrP

Lørdag kveld ble det avhold valg under årsmøtet til fylkeslaget til Rogaland FrP.
Ny leder for fylkeslaget skulle velges, og flertallet valgte Skudenesbuen Rune Midttun til Rogaland FrP`s nye leder.
Rune Midttun er gruppeleder for Fremskrittspartiet i Karmøy.
I følge Stavanger Aftenblad som først omtalte saken skal Midtun skal ha fått 49 stemmer, mens motkandidaten Tore Andreas Haaland skal ha fått 45.


Tillitserklæring

Dette er en tillitserklæring fra Rogaland FrP.
Jeg er både stolt og ydmyk over tilliten gitt av fylkesårsmøtet. Dette reflekterer godt arbeidet som er gjort i Karmøy FrP over flere år.
Nå ser vi sammen i fylket frem mot stortingsvalget i 2025, skriver Rune Midtun tekstmelding til SkudenesNytt søndag formiddag.

På spørsmålet om dette betyr noen merkbar forandring for oss i nord-Rogaland at partiet har fått en leder fra Karmøy svarer Rune følgende:
Her i nordfylket er det en fordel å ha politikere som er representert både i fylket og sentralt da det bidrar til å styrke fokus på ting som angår oss.
Det knytter bånd til fylket og nasjonalt. Vervet som fylkesleder gjør at kommunikasjonslinjen er kort inn til politikk som vedtas i fylket og til våre folk på Stortinget.
Fylkeslederen blir også medlem av FrP’s Landsstyre. Har vi saker her lokalt som vi ønsker å sette fokus på, vil dette bidra til at det nå blir enda lettere å fremme disse.

 

 Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...