35 lokale gründere deltok på VekstVerksted

Torsdag formiddag var rundt 35 personer innenfor lokalt næringsliv samlet på Havn hotell til arrangementet VekstVerksted i regi av Validé Haugesundregionen.
Dette var et arrangement hvor lokal næringsliv og gründer fikk nyttig informasjon og hjelpemidler om veien fra ide til en livskraftig bedrift.

Representant for Rogaland Ressurssenter snakket om hvordan de er næringslivets partner for innovasjon, omstilling, vekst og utvikling.

Karmøy Næringsfond hadde innlegg om hvordan de som investeringsfond går inn og investerer i små og mellomstore private virksomheter med den hensikt å ivareta og skape nye arbeidsplasser i kommunen.

Flere andre aktører var også fremme og snakke om hvordan de jobbet for å hjelpe næringslivet til å vokse.

Avslutningsvis var det den lokale oppfinneren og gründeren Loyd Arve Nornes som entret scenen hvor han fortalte om oppfinnelser han har gjort siden han var 13 år.
Han fortalte om oppturene og nedturene.
Noe av det han dro frem som et poeng var viktigheten av det å våge å satse. Tørre å prøve.
Nornes presenterte oppfinnelsen sin ClashPad som er en form for måleapparat for fotball.
Apparatet som er en form for blink som fotballspillere kan måler skuddpresisjon, hastighet på skudd og flere andre målinger.

Etter to timer med ulike foredrag kunne de fremmøtte mingle og spise lunsj.
Havn hotell og restaurant serverte en lett lunsj.
Arrangementet var i satt i stand av Validé Haugesundregionen og sponset av Skudenes & Aakra Sparebank, Skudeneshavn Næringsforening og Åkrehamn Vekst.Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...