Fjerner treet – lager parkeringsplasser

Flere observante lesere har tipset SkudenesNytt om at det store treet utenfor Ankerbygget i krysset Postvegen / Kirkevegen ble tirsdag felt og fjernet.
SkudenesNytt har tatt en prat med Oskar Magne Gjesten i Karmøy Skipsconsult som kan fortelle at treet nå er fjernet for å lage flere parkeringsplasser til de som arbeider i Ankerbygget.
Tidligere i år skrev SkudenesNytt om at Frivilligsentralen er på flyttefot, da eierne av Ankerbygget skal bruke lokalene selv.
Gjesten forklarte tidligere at Karmøy Skipsconsult og Skips Consult Managment skal flytte inn i første etasje og at UniSea skal overta tredje etasje hvor Karmøy Skipsconsult holder kontor nå.
I starten av juli vil vi gå i gang med å bygge om første etasje til vårt behov.
Et arbeid Oskar håper de skal være ferdige med på sen høst, muligens i oktober.

Flytter inngangspartiet
I den forbindelse skal også inngangspartiet flyttes og bygges noe om.
Det er planene om denne ombyggingen som også gjør at enda ikke har fikset skadene som ble påført da en bil kolliderte inn i bygget i oktober 2021.

Du kan lese om den saken her: Bil i husvegg

Oskar kan ikke si helt hvordan den nye parkeringen vil bli, men han regner med det blir asfaltert og muligens merket opp parkeringsstriper.
Vi avventer litt noen detaljer slik at vi får det til å passe inn i den nye miljøgata som kommunen arbeider med. sier Oskar.
Jeg har lenge prøvd å bevare dette treet, da jeg synes det har vært fint. Nå er behovet for flere parkeringsplasser så stort at jeg måtte bare ofre treet, sier Gjesten til avslutning.

 

 Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...