Målfest da A-laget knuste Vea 2

Det var målfest for A-laget til Skudenes da de tirsdag spilte borte mot Vea 2.
D va deiligt å ver Skuddnesbu på Vea på tirsdag, sa trener Anders Olsen.

Etter en tøff start i sesongen for SUIL`s A-lag (2 uavgjort og 2 tap) var det et sultent Skudeneslag som møtte Vea 2 på Sletten tirsdag.
Bortelaget gikk rett i strupen på vertene og etter 10 min satte Per Therje Lyng det første målet for gjestene.
Vea utlignet 2 min senere.
Etter 33 min scoret Harald Schnell på et flott frispark utenfor 16-meteren og stillingen til pause var 1-2 til bortelaget.
Første omgang var jevn men det var klart at det var gjestene fra sør som hadde flest sjanser, men Vea var ikke ufarlige.
2. omgang startet likt som første, Skudenes gikk rett i strupen på Vea.
Etter 65 min scorer Aleksander Eriksen Naastad det tredje målet og da var det ingen veg tilbake. Det hadde knapt gått ett minutt siden forrige scoring før innbytter Gardar Røyland satte ballen i nettet og det stod 4-1.
Ruben Hatfield som satte inn Skudenes` femte mål etter 6 min på banen.
Per Therje Lyng gir seg ikke bare med en scoring da han pynter på resultatet med sitt andre mål for dagen. Stillingen er 6-1.
Daniel Burca vil også være med på scoringslista og kroner det hele med et syvende mål for gjestene etter 76 spilte minutter. Burca hadde også startet kampen på benken. Bare 15 min etter han kom innpå satt ballen i nettet bak Vea`s målvakt.
Sluttresultatet ble hele 1-7 til laget fra sommarbyen !

Utrolig deilig resultat

Alt i alt så var dette en kjempe kamp!
Vi setter oss en plan i garderoben før kampen og den følger vi til punkt og prikke!
Dette var viktigt for hele gjengen! Vi har en utrolig bra spillergruppe som har og som hele sesongen har hatt en fantastisk garderobekultur.
Etter den tøffe starten i år så var dette resultatet utrolig deiligt, sier trener Anders Olsen etter kampen.

Neste hjemmekamp er tirsdag 13 juni kl 20:00.
Ta turen til stadion og støtt A-laget vårt til nye triumfer.