Nyoppstartet G17-lag knuste Vard 6-1

Det nyoppstartede G17-laget til SUIL tok tirsdag kveld imot Vard 3 til årets sesongåpning.
Kampen startet jevnt men med et lite overtak til hjemmelaget.

Etter hvert skapte hjemmelaget også til dels store sjanser, og 19 minutter ut i kampen åpnet Dani Stien Sandslett opp målkontoen etter flott forarbeid av Bjørnar Bringaker.
Kort tid etter legger Ole Kristian Sletten på til 2-0 etter assist av Tor Einar Valhammer. Stillingen holder seg inn til pause.

Etter pausen presser Vard på for en redusering men uten at de kommer til noen særlig store sjanser.
I det 63. minutt kommer kampens høydepunkt da Dani Stien Sandslett scorer sitt andre for dagen med et fantastisk skudd i krysset. Assist av Fredrik M Hansen.

Vard får en redusering etter 70 spilte minutter, men allerede 3 minutter etterpå øker guttene fra Skudeneshavn ledelsen ytterligere, nå ved Anders L Sørbø. Assist av Dani S Sandslett.
Anders L Sørbø er igjen frempå og ordner også 5-1-målet med assist av Tor E Valhammer.
Sørbø avgjør med nok et mål helt på tampen, noe som gjør at sluttresultatet blir 6-1.
Flott kamp av guttene og en perfekt måte å starte sesongen på. Mange gode prestasjoner idag, men dette var først og fremst en lagseier.

Neste kamp blir borte mot Ølen 18 april.