Ny stor kontrakt for UniSea

Fredag morgen kunne UniSea fortelle at de har signert nok en stor avtale.

Vi er glade for å kunngjøre at selskapet BW LPG har signert en Enterprise-avtale med UniSea, som dekker hele vår HSEQ-programvarepakke.
Kontraktsinngåelse med Knut-Helge Knutsen, Vice President og Head of Technical i BW LPG, og Kurt Roar Vilhelmsen, CEO i UniSea.

BW LPG som har hovedkontor i Singapor er verdens ledende eier og operatør av LPG-fartøy, som eier og driver Very Large Gas Carriers (VLGC) med en total lastekapasitet på over 3 millioner CBM.
Med fem tiår med driftserfaring innen LPG-frakt, erfarne ansatte og en intern LPG-handelsavdeling, tilbyr BW LPG en integrert, fleksibel og pålitelig service til kundene.
BW LPG er tilknyttet BW Group, et ledende globalt maritimt selskap involvert i skipsfart, flytende infrastruktur, olje- og gassproduksjon på dypt vann og ny bærekraftig teknologi.
BW ble grunnlagt i 1955 av Sir YK Pao, og kontrollerer en flåte på over 490 fartøyer som transporterer olje, gass og tørre råvarer, med sine 200 LNG- og LPG-skip som utgjør den største gassflåten i verden.
På fornybarområdet har konsernet investeringer i sol, vind, batterier, biodrivstoff og vannbehandling.

Dette skriver UniSea på sin Facebookside fredag morgen.

 

 Lokal annonse :

Du vil kanskje lese...